Шоуменот Игор Џамбазов на ироничен начин порача што мисли за уцените на Бугарија поврзани со непризнавањето на нашиот јазик.

Тој на бугарски јазик рече дека многу го „обича“ дуото Митев-Спасов што ја испеа песната за короната.

Погледнете го маестралниот Џамбазов.