Едена од најголемите српски ѕвезди Жељко Јоксимовиќ на своите сограѓани им приреди незаборавен бесплатен концерт пред градското Собрание.

Додека Белград беше празен поради полицискиот час, одекнуваше само гласот на Жељко, а неговите фанови уживаа на Јутуб.

Секоја чест.