Душко Тошиќ реши да покаже кој е газда во домот. Тој реши да ја отпуши дадилката која долги години се грижеше за нивните ќерки.

Причина за тоа е што дадилката знаела за врската помеѓу неговата сопруга Јелена Карлеуша и фудбалерот Огнен Врањеш. Дадилката била сведок како  Огнен доаѓа во нивиот дом и тоа многу го налутило.

Затоа тој ангажирал дадилка која ќе внимава што се случува во домот и која ќе го информира за сите активности на сопругата.

Јелена не се противела на оваа одлука бидејќи знае дека Душко веќе во нема никаква доверба и затоа решила да молчи.