Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ се пред развод, но малкумина знаат како тие се запознале. Тие двајца се разлика седум години, но Душко отсекогаш мечтаел да има девојка како Јелена и во собата каде што живеел имал постери од пејачката.

Тогаш настапувал за локалниот ОФК Београд и не насетувал дека десетина години подоцна ќе заработува милиони.

Јелена неодамна раскажуваше дека кога го имале првиот секс, Душко ја излажал колку години има. Тогаш имал 21, а и кажал дека има 26.

Беше многу упорен. Прво згрешив со него а потоа на Гугл проверив колку години има. Тогаш му реков, дечко сега ќе мораш да ме ожениш бидејќи овој резил мора да се оправда – изјави Јелена.