Трговските центри во Кина смислиле идеален начин како мажите да не досадуваат додека нивните жени одат од продавница во продавница. За тоа време партнерите можат да се забавуваат со видео игри. Во молот имаат наместено кабини со конзоли каде мажите можат да ги играат своите омилени видео игри.

Ова се вика и волкот сит и овците на број