Oткако медиумите ја прогласија Артина Ќазими за најубава пратеничка во македонскиот парламент, ред дојде да видиме со каква убавина располагаат соседите.

И во Србија во Парламентот има вистински убавици а една од нив е Дијана Пауновиќ. Таа има 29 години и доаѓа од Социјалистичката партија на Ивица Дачиќ. Политиката секогаш ја интересирала и се надева дека своето знаење, мо и шарм ќе придонесе за доброто на нејзината земја.

Дијана го привлече вниманието откако на првата седница се појави во црвен тесен комплет.