Одличен провод на Skopje Vinyl Convention заедно со Софија Пејкова во Младински Културен Центар. Драго ми е што во 2021 година успеав да најдам и купам плочи што сакав да ги имам во 80-те. Се потсетив на младоста, времето кога музиката имаше посебен шмек на винил, напиша Шилегов на Фејсбук.