Лилјана Јевремовиќ има вонбрачна ќерка Ина со пејачот Драган Којиќ Кеба. Таа реши да открие детали од нивната врска за ТВ Пинк .

Лилјана вели дека нивната ќерка Ина не сака никаков контакт со нејзиниот татко бидејќи гледала како нејзината мајка со години страда.

Ина не сакаше да го смени презимето во Којиќ дури и кога можеше, поради револтот. Тој со години ја игнорираше Ина, а кога игнорираш некого, го игнорираш животот, тоа е како убиство – рече таа.

Таа се присети и како го направиле детето

Се случува во мојот стан кога имав плодни денови. Му давам кондоми, тој ги фрла низ терасата и намерно ме прави дете. Со сигурност знам дека тогаш забременив. Ми рече дека сака да ми направи дете уште пред да се бакнеме.