Пејачот Дарко Лазиќ по страшната сообраќајка тешко дека некогаш пак ќе седне зад воланот. Функциите на неговите нозе не се опоравени и тој оди на физикална терапија. Негов личен возач сега е неговиот другар. Дарко е на совозачкото место, но како што се гледа од фтографиите не му доаѓа памет.

Тој повторно не носи сигурносен појас а со тоа повторно си го доведува животот во опасност.