Гости на емисијата „Амиџи шоу“ беа потпретседателот на Владата на Србија и министерот за внатрешни работи Ивица Дачиќ и министерот за финансии Синиша Мали, а водителот на емисијата „Огнен направи луда атмосфера во студио кога реши со нив да го изведе хитот на !„Црвена јабука“ „Нема повеќе време“.

Погледнете