Цеца Ражнатовиќ и нејзниот син Вељко веќе неколку дена се во изолација откако беше откриено дека се позитивни на корона. Тие се сами во куќата, додека мама Богдана со малиот Жељко се во Тител кај нејзините родители.

Цеца е преплашена од короната и затоа им наредила на целото обезбедување, возачи и послугата да се тестираат и да не доаѓаат на работа додека не донесат негативен тест.
Цеца ќе го плати нивното тестиррање за што досега потроши над 1.000 евра