Македонската најголема ѕвезда Владо Јаневски го објави вториот сингл на хрватски јазик. Насловен е „Cas te volim,cas te mrzim“. Оваа нумера веќе се појави на нашиот пазар насловена како „Недостасуваш“.

Со хрватската верзија на оваа балада Владо ќе учествува на фестивалот „Водице“ кон крајот на септември, а до крајот на годината ќе излезе и албум за тамошниот пазар.

Слушнете ја „Cas te volim,cas te mrzim“