Британскиот модел Деми Роуз ја подигна атмосферата на плажа во Мајами кога се појави во дводелен костим за капење. Таа испарадира низ плажата и горди ги покажа бујните гради на големо задоволство на мажите.

Уживајте и вие иако само на фотографии наместо во живо.