Час те мразам, час те сакам најако а најчесто ми недостасуваш..вака пее Владо Јаневски во новиот хит „Недостасуваш. Песната е под покровителство на „Croatia records“ како нивен ексклузивец.

Владо за хрватскиот пазар најавува нов албум и учество на фестивали.

Слушнете ја „Недостасуваш“.