Запознајте ја Анита Терзииска.Таа е најпознаиот бугарски фотомодел. Доаѓа од Пловдив, има 26 годни и илјадници следбеници на Инстаграм.Но, нејзиното срце е заробено од репрезентативецот на Бугарија Тодор Неделев со кого наскоро подготвуваат свадба.

Па Тодор, си направил добар избор.