Аца Лукас се чини не губи време по разводот од сопругата Соња. Тој ја раскинал врската со мисицата Јована Дорошки и одма се фатил со Наташа Шавија. Тој се појавил со Наташа на забавата на Пинк и биле многу вљубени.

Се држеле за рака, пиеле жестоки пијалоци и си заминале заедно дома. Тој веќе меѓу пријателите ја претставувал Наташа како негова голема љубов.