Поминаа 40 дена од смртта на раперот Гру кој трагично го заврши животот во водите на Дунав.

На поменот се појавија најдобрите пријатели на пејачот и секако сопругата Даница и родителите.Тие не можеа да ги скријат солзите и тага од загубата.

Гробот го преплавија со цвеќиња, а мајката кога се приближи само изусти.

-Сине ти дојде мајката, по што беше тргната настрана поради тоа што не можеше да стои на нозе