Една од најголемите балкански ѕвезди реши да ги покаже фотографиите од почетокот на кариерата. На нив се гледа како Цеца има фризура карактеристична за осумдесетите години, но она што е позабележливо се малите гради, за разлика од сега кога може да се пофали со најбујни на естрадата.

Иако Цеца долго време одбива да признае дека ставила силикони, погледнете и споредете, разликата е очигледна.