На социјалните мрежи се појави фотографија од ранетиот Раде Трајковски – Штекли на која е насмеан и расположен.

Фотографијата е направена во болницата Св.Наум Охридски  каде Штекли заврши по неодамнешниот втор обид за негова ликвидација во трговскиот центар „Ист Гејт“.

Инцидентот во „Ист Гејт“ се случи токму пред една недела, на 24 октомври, а пукањето се одвиваше на ниво „минус 1“ на паркингот.

„Слободен печат“ дознава дека тој денеска ќе си оди дома на болничко лекување