Српската  старлета Александра Николиќ поради своето момче,сега убиениот Јетон Кривањева поминала низ вистинска  тортура.

Таа во исповед за „Република.рс“ откри како тој се однесувал спрема нема и  дек Јетон се занимавал со криминал, но дека била лудо вљубена во него.

Моето поранешно момче се занимава со криминал, се вљубив во него таков каков што е. Многу сакаше и ми помогна. Ми се закануваше кога излегував од реалното шоу, мајка ми му се јави на телефон, додека бев во реалното шоу! Мислеше дека гледам во некој тип, па ми го скрши телефонот, ме удри. После тоа ме собра неговото обезбедување и ме однесе. Сакав да скокнам од автомобилот, никој ништо не го интересираше, ме оставија на граница, ја прескокнав оградата и дојдов во Белград – изјави Николиќ.