Новинар на денешната прес конференција му даде леб и фискална сметка на премиерот Димитар Ковачевски.

Според него, лебот бил купен пред 10 минути а цената не е намалени.

Ковачевски ја зема и фискалната и лебот и оти знае за овој проблем бидејќи и тој го купувал токму тој леб.