Ознака: заштита
Магазин

Скопскиот аквадукт прогласен културно наследство од исклучително значење

пред 2 мес.
Магазин

Стефоска: Завод и музеј – Битола, Ислахането го става во списокот на објекти под привремена заштита

пред 2 мес.
Регион

Радев бара институционална заштита во Бугарија и Македонија на македонските Бугари од дискриминација

пред 4 мес.
Магазин

Стефоска: Обезбедени 105 милиони денари за заштита на културното наследство

пред 7 мес.
Македонија

Мицевски: Бараме бесплатно тестирање на текстилните, здравствените, просветните работници и ослободување на хронично болните

пред 8 мес.
Македонија

Лекарската комора иницира средба со Спасовски и Филипче, бараат заштита од насилство

пред 2 години
поквалитетно здравство за сите, најави министерот филипче

Матичните ќе станат семејни лекари: Почнува трансформацијата на ординациите

пред 2 години
Економија

Се бара формирање на туристичка инспекција за справување со сивата економија

пред 2 години
поради прекумерниот број посетители

Тајландскиот залив од филмот „Плажа“ ќе биде затворен до 2021

пред 2 години
Кубанско-американска соработка

Во Хавана отворен центар за заштита на оставината на Хемингвеј

пред 2 години