Ознака: Тања Каракамишева
Македонија

Каракамишева: Предлогот за два народи во Уставот е најпогубното решение за Македонија

пред 1 нед.
Македонија

Kaракамишева со предлог за нова Преамбула: Ние, припадниците на Македонската нација, преземајќи ја одговорноста за сегашноста и иднината на својата татковина…

пред 2 недели
Македонија

Уставниот суд го отфрли барањето на проф.Каракамишева за Договорот од Преспа

пред 1 година
Македонија

Дали Договорот од Преспа ќе падне на Уставен суд?

пред 1 година
Македонија

Проф.Каракамишева го даде Преспанскиот договор на Уставен суд

пред 1 година
Македонија

Што сега? Во Собрание силите се 60-60, дали власта ќе „докупи“ уште некој пратеник за да има мнозинство

пред 2 години
Македонија

Kaракамишева ја испрати англиската верзија на оценка на уставноста на Законот за јазици

пред 3 години
кои се забелешките

Каракамишева за Законот за јазици

пред 3 години