Ознака: сонце
Македонија

Искористете го викендот: Денеска ќе биде сончево, попладне е можен дожд

пред 4 мес.
Македонија

Температура до 32 степени: Следната недела ќе биде топла

пред 5 мес.
Македонија

Искористете го викендот: Времето денеска ќе биде сончево

пред 5 мес.
Македонија

И денеска е можен дожд, температурата до 30 степени

пред 6 мес.
Македонија

Жешкото попушти, попладне се можни врнежи

пред 6 мес.
Македонија

Топлото време се враќа: Денеска температури до 35 степени

пред 6 мес.
Македонија

Полесно се дише: Пад на температурите за десетина степени

пред 6 мес.
ПРИМЕНА НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР

Владата им препорача на локалните власти да почнат со бришење на „Сонцето од Вергина“

пред 6 мес.
Македонија

И денеска до 41, oд четврток температурите ќе паднат за 5 до 8 степени

пред 6 мес.
КОЛУМНА НА ХРИСТО ИВАНОВСКИ

За нашето сонце се работи!

пред 7 мес.
Македонија

Денеска и до 41, заладување е можно од четврток

пред 7 мес.
Македонија

Пекол жешко: Неделава температури и до 41 степен

пред 7 мес.
Македонија

Ќе се разладиме: Денеска е можен дожд, температура до 26 степени

пред 8 мес.
Македонија

Не излегувајте надвор без потреба:Времето денеска до 39 степени

пред 8 мес.
Македонија

Попладне е можен дожд: Времето денеска до 38 степени

пред 8 мес.
Македонија

Што му прави топлината на нашето тело: Oд главоболка до срцев удар

пред 8 мес.
Македонија

Бидете подготвени: Утре пекол жешко

пред 8 мес.
Македонија

Долг ден: Сонцето ќе зајде дури во 20 часот и 13 минути

пред 8 мес.