Ознака: шкаљарски клан
Регион

Никогаш необјавена фотографија од Кавачкиот и Шкаљарскиот клан додека не беа „завојувани“ (ФОТО)

пред 1 месец
Регион

Убиството на „Македонците“ од Шкаљарскиот клан било платено 1,4 милиони евра

пред 3 мес.
Регион

И Албанец учествувал во убиството на водачите на Шкаљарскиот клан со македонски пасоши (ВИДЕО)

пред 3 мес.
Регион

Уапсени се убијците на водачите на Шкаљарскиот клан кои поедуваа македонски пасош (ФОТО)

пред 3 мес.
Регион

Ликвидаторот на Шкаљарците со македонски пасош му се пожалил на шефот: Пуштени сме низ вода

пред 3 мес.
Регион

Прва изјава на сопругата на убиениот српски криминалец во Бразил: Не ме интересира неговото минато, нашиот син изгуби татко

пред 5 мес.
Регион

Балканскиот клан има најголема корист од војната меѓу Шкаљарците и Кавчаните

пред 8 мес.
Регион

Зошто Турција стана засолниште на криминалците?

пред 9 мес.
Регион

Шкаљарците своите луѓе ги убивале во Албанија

пред 9 мес.
Регион

Радоје Звицер е пријавен дека живее во гнездото на „Шкаљарците“

пред 1 година
Хроника

Парите за убиените „Шкаљарци“ во Атина кои имаа наши пасоши биле исплатени во Македонија

пред 1 година
Регион

Eве како биле убиени водачите на Шкаљарскиот клан со македонски пасош

пред 1 година
Регион

Досега невидена фотографија на Вукотиќ по апсењето со македонски пасош (ФОТО)

пред 2 години
Регион

За три месеци ликвидирани тројца водачи на Шкаљарскиот клан

пред 2 години
Регион

Крвната освета живее кај Шкаљарците и Кавачкиот клан

пред 2 години
Македонија

„Македонецот“ Вукотиќ од Шкаљарскиот клан има третман како водачите на „Ал Каеда“ (ФОТО)

пред 2 години
Регион

Дали го користеле македонскиот пасош: Интерпол издаде потерница за водачите на Шкаљарскиот и Кавачкиот клан

пред 2 години
Регион

Досеа 245 жртви: Црногорските кланови се убиваат меѓусебно

пред 2 години
Македонија

Звицер, Вукотиќ, Волина,Пекер: МВР не побара поништување на пасошите на балканските нарко босови на кои им даде македонски пасош

пред 3 години
Македонија

Вукотиќ, водачот на Шкаљарскиот за кој Заев тврди дека не го познава самиот призна дека има македонки пасош на име Георги Андонов

пред 3 години