Ознака: Протокол за НАТО
Македонија

Процедурата е сложена: Шпанскиот протокол ќе го забави нашето членство во НАТО

пред 4 мес.
Македонија

Шпанија брза да го ратификува Протоколот за наше членство во НАТО

пред 4 мес.
Свет

Следува Ратификацајата на Протоколот за НАТО: Шпанската влада положи заклетва

пред 5 мес.
Свет

Добра вест за нашето членство во НАТО: Шпанија ќе добие Влада веднаш по Нова година

пред 5 мес.
Македонија

И покрај тоа што Џафери вели дека тоа не е можно: Владата сака Протоколот за НАТО предвреме да се ратификува во Собрание

пред 5 мес.
Македонија

Џафери го испрати барањето на ВМРО-ДПМНЕ за ратификација за НАТО до Влада

пред 6 мес.
Македонија

Распуштено Собрание Џафери нема да го враќа за да го ратификува Протоколот за НАТО

пред 6 мес.
Македонија

Франција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

пред 8 мес.
Македонија

Останаа уште десет земји: Турција го ратификуваше Протоколот за НАТО

пред 11 месец
МИНИСТЕРОТ МАС СЕ СРЕТНА СО ПЕНДАРОВСКИ

Порака до Берлин – Македонија очекува датум во октомври

пред 11 месец
Почна расправата во парламентот за ратификацијата на протоколот

151 глас се потребни за Северна Македонија да стане дел од НАТО

пред 1 година
стигна објаснување

НАТО ќе почне да го употребува зборот „македонски јазик“ дури откако ќе се имплементира Договорот од Преспа

пред 1 година
Македонија

Наскоро „Северна“ на таблите на државните институции, двојазични табли на сите гранични премини

пред 1 година