Ознака: поврат на ДДВ
во организација на министерството за финансии

Покрај поврат на ДДВ, со фискалните сметки учествувате и на наградна игра

пред 12 мес.
Економија

СДСM: Meрката за поврат на ДДВ носи одлични резултати

пред 1 година
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Повратот на ДДВ е популистичка мерка

пред 1 година
Економија

СДСМ: Проектот „Мој ДДВ“ дава одлични резултати

пред 1 година
Економија

Заев за повратот на ДДВ: Проектот дава резултати

пред 1 година
Економија

Заев за повратот на ДДВ: Парите ги враќање назад кај граѓаните

пред 1 година
Економија

„Левица“ за повратот на ДДВ: Максималниот повраток што може да го добие еден работник кој прима минимална плата изнесува околу 274 денари

пред 1 година
Економија

СДСМ за повратот на ДДВ: Парите назад кај граѓаните

пред 1 година
Економија

Почна повратот на ДДВ: Најмногу ќе може да вратите 28.000 денари годишно

пред 1 година
Економија

По скратена постапка донесен законот за поврат на ДДВ: Koлку пари ќе се вратат кај граѓаните?

пред 1 година
Економија

СДСМ за повратот на ДДВ: Зборот важи

пред 1 година
Економија

Заев за повратот на ДДВ: Воспоставуваме врзан синџир на одговорности

пред 1 година
Економија

Заев: Moделот за поврат на ДДВ ќе се тестира во март, а ќе се спроведе од јули

пред 2 години