Ознака: поскап
Економија

Бензините поскапуваат за еден, а дизелот за половина денар

пред 1 година
Економија

Бензините поевтинуваат, дизелот поскапува за еден денар

пред 2 години
Економија

Бензините остануваат со иста цена, дизелот поскап за еден денар

пред 2 години
Економија

Бензините поевтини за еден ипол, а дизелот поскап за половина денар

пред 3 години
Економија

Статистиката против политиката-Трошоците на живот зголемени за 2,7, а цените на мало за 4 отсто

пред 3 години
Економија

Бензините поскапи за половина денар, дизелот останува со иста цена

пред 3 години
Економија

ВМРО-ДПМНЕ обвинува: Новата давачка трајно ќе го поскапе „дизелот“ за четири денари

пред 3 години
Економија

Бензините остануваат со иста цена, дизелот поскап за половина денар

пред 3 години
Економија

Бензините поскапи за еден, а дизелот за половина денар

пред 3 години
Економија

Бензините и дизелот поскапи за еден денар

пред 3 години
Од вечерва на полноќ

Дизелот поскап за половина денар, бензините остануваат со исти цени

пред 5 години
Ново поскапување на бензините

Суперот 95 поскап – 71,5 денари литар

пред 5 години
Од вечерва нови цени на горивата

„Суперот“ поскап за три денари

пред 5 години
Поради повисоките цени на пченицата и брашното

Поскапува лебот

пред 5 години