Ознака: починати
Македонија

Ковид податоци: Три починати и 41 новозаболени лица

пред 6 мес.
Македонија

Две починати и 48 новозаболени лица од ковид-19

пред 6 мес.
Македонија

Ковид статистика-Три починати и 281 новозаболени лица

пред 6 мес.
Македонија

Регистрирани нови 92 случаи и четири починати лица од Ковид-19

пред 7 мес.
Свет

Пет милиони починати од корона

пред 8 мес.
Македонија

Одново високи бројки: Регистрирани 1.197 новозаболени и 15 починати лица од Ковид-19

пред 9 мес.
Македонија

Регистрирани 326 новозаболени и осум починати лица од Ковид-19

пред 10 мес.
Македонија

Регистрирани 168 новозаболени и седум починати лица од Ковид-19

пред 10 мес.
Македонија

Во последните 24 часа регистрирани 101 новозаболени и 17 починати лица од Ковид-19

пред 10 мес.
Македонија

Ковидот одезеде уште 18 животи, регистрирани 329 новозаболени лица

пред 12 мес.
Македонија

Нема ден некој да не почине од корона, денеска шестмина

пред 12 мес.
Македонија

Се заразиле на свадба: За една недела во Тетово од Ковид-19 починале четворица членови од исто семејство

пред 1 година
Македонија

Регистрирани 39 новозаболени од Ковид-19, починати нема

пред 1 година
Македонија

Регистрирани 26 новозаболени од Ковид-19, починати нема

пред 1 година
Македонија

Регистрирани 28 новозаболени и пет починати лица од Ковид-19

пред 1 година
Македонија

Четири починати и 23 новозаболени лица од Ковид-19

пред 1 година
Македонија

Десет починати и 37 новозаболени од Ковид-19

пред 1 година
Податоците ги објави „Health Data“

Македонија е на шесто место според бројот на реални смртни случаи од Ковид-19 во однос на населението

пред 1 година
Македонија

16 лица починаа од коронавирус, 25 новозаразени

пред 1 година
Македонија

Нови 42 починати лица од Ковид-19

пред 1 година