Ознака: отпад
Македонија

Бугарија само извезува но не увезува опасен отпад

пред 2 мес.
Македонија

„Комунална хигиена“ денеска нема да подигнува отпад од индивидуалните домаќинства во Скопје

пред 3 мес.
Македонија

Када заврши во коритото на Вардар во центарот на Скопје (ФОТО)

пред 5 мес.
Македонија

ОХИС ќе мора да работи цела ноќ за отпадот да се складира во буриња и да се извезе надвор од државата

пред 5 мес.
Македонија

Хаварија во ОХИС: Истекла течност од цистерна во која бил складиран метил акрилат мономер

пред 5 мес.
по повод Светскиот ден на чистењето

Општините ќе „светат“: Масовна акција за чистење низ Скопје

пред 7 мес.
ИНЖЕНЕР ЉУПКА АРСОВА, ЕКСПЕРТ КОЈ РАБОТИ ВО АМЕРИКА

Индијанците на Алјаска го решија проблемот со отпадот, во Македонија тоа не може заради мито и корупција

пред 1 година
Први акции за чистење на вселената

Сателитот Римув Дебрис ќе го собира вселенскиот отпад

пред 2 години