Ознака: никола вапцаров
Регион

Европско однесување: Одбиена регистрацијата на македонскиот клуб клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград

пред 1 година
Регион

ОМО Илинден Пирин бара бугарската полиција да открие кој го искрши стаклото на македонскиот клуб во Благоевград

пред 1 година
Регион

Централниот регистар на Бугарија го затвора „Никола Вапцаров“?

пред 2 години
Регион

Стојков за „Пресинг ТВ“: Oтстранувањето на букви од клубот е дело на бугарски хулигани

пред 2 години
Регион

Основачот на „Никола Вапцаров“ Мазнов: Нашиот клуб е ранет, една буква поправивме, но гледате дека фали друга

пред 2 години
Македонија

Македонските историчари и професори со писмо дадоа поддршка на клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград

пред 2 години
Македонија

Ковачевски нема да оди во Благоевград на отворањето на „Никола Вапцаров“

пред 2 години
Македонија

Добрососедство: Бугарија го нарече Клувот „Никола Вапцаров“ т.н македонски, а Вапцаров бугарски поет

пред 2 години
Регион

Стојков за „Пресинг ТВ“: Ќе се жалиме за затворањето на Клубот „Никола Вапцаров“, прво во Бугарија а потоа и во Стразбур

пред 2 години