Ознака: настава
Македонија

Сите опции во игра, од онлајн настава до продолжен зимски распуст

пред 9 мес.
Македонија

Предлог на Комисијата за заразни болести: Учениците до 8 одделение без маски на часовите

пред 1 година
Македонија

Денеска почна второто полугодие: Не се знае колку ученици и наставници отсуствуваа од наставниот процес

пред 1 година
Регион

Еве како Бугарија ги менува правилата за претстојната учебна година: Учениците на часовите задолжително со маски

пред 2 години
Македонија

Почнува второто полугодие од учебната година

пред 2 години
Македонија

Сојузот на средношколци бара повторно отворање на средните училишта за комбинирана настава

пред 2 години
Македонија

Наставниците по историја, географија и граѓанско образование заеднички да ја планираат наставата

пред 2 години
Македонија

Здружението на музички педагози реагира на новата концепција за основно образование

пред 2 години
Македонија

Царовска: Семејствата со повеќе деца настава ќе следат и на МТВ

пред 3 години
Македонија

Студентите на Меѓународниот Балкански Универзитет од понеделник со 100% онлајн настава

пред 3 години
Македонија

Адеми: Општините, училиштата и факултетите да организираат неформална е-настава

пред 3 години