Ознака: лидерска средба
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ за ручекот на Заев, Ковачевски и Ахмети: Дали зборуваа за шамарите во М-НАВ, за европската марихуана или за непостоечките инвестиции?

пред 4 мес.
Македонија

Mицкоски не прифаќа тајни средби со Ковачевски

пред 5 мес.
Македонија

Мицкоски: Не сум имал тајна средба со Ковачевски, тајните средби не се дел од мојот карактер

пред 5 мес.
Македонија

Ковачевски ќе биде премиер уште еден месец

пред 6 мес.
Македонија

Mицкоски: Ги повикувам граѓаните да застанат позади понудата која што ќе ја трансформира Македонија онаква каква што сакаме да ја видиме

пред 6 мес.
Македонија

Двојни избори на 8 мај

пред 6 мес.
Македонија

Лидерската е во тек, позициите на Мицкоски се да се утврди датумот за избори

пред 6 мес.
Македонија

Власта и опозицијата ќе се договорат за двојни избори во мај, но не и за укинување на техничката влада

пред 6 мес.
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ очекува на лидерската средба да се потврди датумот за избори

пред 6 мес.
Македонија

Лидерска средба в понеделник

пред 6 мес.
Македонија

Koвачевски смета дека избори на осми мај е само желба на Мицкоски

пред 7 мес.
Македонија

Мицкоски го повика Ковачевски во Собрание да се договори датумот за избори

пред 7 мес.
Македонија

Мицкоски до Ковачевски: Го повикувам да се охрабри и да не биде кукавица, да не биде сокриен под фустаните на коалиционите партнери и нека излезе на избори

пред 7 мес.
Македонија

Мицкоски: Граѓаните најдобро ги гледаат цените, Ковачевски да се разбуди од сонот

пред 7 мес.
Македонија

Николоски: По лидерската средба ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски имаат повисок рејтинг

пред 11 мес.
Македонија

Сите лаги на СДСМ за лидерската и уставните измени

пред 11 мес.
Македонија

Ковачевски: „Не“ од Мицкоски за уставни измени стана „Дa“

пред 11 мес.
Македонија

Мицкоски: Лидерската заврши со неуспех, јасно е дека власта нема 2/3 мнозинство за измена на Уставот, затоа побрзо да одиме на избори

пред 12 мес.
Македонија

Лидерска средба без никакви очекувања

пред 12 мес.
Македонија

Мицкоски: Утре ќе одам на лидерска средба и во името на народот ќе кажам дека уставни измени и прифаќање на бугарски диктат нема да има

пред 12 мес.