Ознака: лекување
Македонија

Панова: ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи сите, кои нема да можат да бидат примени во државна установа, да можат да отидат во приватна болница со цени исто како во државното здравство

пред 3 недели
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи рефундирање на средствата на лицата кои досега се лекувале во приватните болници

пред 3 недели
Македонија

На Филипче конечно му текна: Лекувањето од Ковид-19 во приватните болници ќе чини од 40.000 до 305.000 денари

пред 3 недели
Македонија

По цела година од почетокот на пандемијата-Ќе се ограничат цените за лекување од Ковид-19 во приватните болници

пред 4 недели
Македонија

Болницата „Жан Митрев“ со пакети за лекување од Ковид-19: На полуинтензивна нега 10 дена ќе чини 6.000 евра

пред 4 недели
Регион

Поглаварот на Албанската православна црква, архиепископот Анастасиос ќе биде пренесен во атинска болница

пред 6 мес.
Македонија

Предложените мерки предвидуваат заболените од ковид-19 да се лекуваат по потреба и во приватните болници

пред 6 мес.
Свет

Трамп се лекува со терапевтски лек „ремдесивир“

пред 7 мес.
Македонија

Комисија од Министерство за здравство го проверувала Кочан: Нема индикација за болничко лекување

пред 2 години
по три недели во болница и две операции

Роберт Просинечки пуштен на домашно лекување

пред 2 години