Ознака: Кренар Лога
Македонија

Mинистерот што ќе го поништуваше изборот на Силјановска сега очекува претседателката да се поправи

пред 1 месец
Македонија

Лога ќе го поништувал изборот на Силјановска

пред 1 месец
Македонија

Лога оди во Турција по Палевски

пред 4 мес.
Македонија

Лога: Кај Македонците имаше гнев дека многу Албанци ќе беа ослободени со Законот за амнестија

пред 7 мес.
Македонија

Министерот Лога: Законски измени за престанок на мандатот на актуелниот состав на Сусдскиот совет

пред 12 мес.
Македонија

Министерот Лога за „Пресинг ТВ“: Во графата националност ќе стои Македонец/Македонка

пред 1 година
трите црти заминуваат во историјата?

Се враќа ли Македонецот во личните документи?

пред 1 година
Македонија

По вчерашното пишување на Пресинг ТВ: Министерот Лога го депонирал потписот во Граѓанскиот суд

пред 1 година
Македонија

Граѓаните не можат да извадат документи: Mинистерот за правда нема депонирано потпис во Граѓанскиот суд

пред 1 година
Македонија

Лога: Вметнувањето на помалите заедници во Преамбулата на Уставот е приоритет над приоритетите

пред 1 година
Македонија

Mинистерот за правда бара со едно отворање на Уставот да се решат повеќе прашања

пред 1 година
Македонија

Ќе остане запаметен по гледањето фудбал со Фетаи: Tупанчевски и официјално веќе не е министер

пред 1 година