Ознака: Игор Дедовиќ и на Стеван Стаматовиќ
Регион

Екстрадиран убиецот на водачите на Шкаљарскиот клан со македонски пасош (ФОТО)

пред 4 недели
Регион

Судот во Шпанија одобри екстрадиција на убиецот на крими

пред 2 мес.
Регион

Убиството на „Македонците“ од Шкаљарскиот клан било платено 1,4 милиони евра

пред 5 мес.
Регион

И Албанец учествувал во убиството на водачите на Шкаљарскиот клан со македонски пасоши (ВИДЕО)

пред 5 мес.
Регион

Шкаљарците со македонски пасош биле ликвидирани за милион евра

пред 6 мес.
Регион

Ова е гробот на Игор Дедовиќ кого изрешетаа со македонски пасош во Атина (ФОТО)

пред 12 мес.
Хроника

Парите за убиените „Шкаљарци“ во Атина кои имаа наши пасоши биле исплатени во Македонија

пред 1 година
Македонија

Убијците и убиените Шкаљарци во Атина имале македонски пасош

пред 2 години
Регион

Мафијата ги поштедува жените на мафијашите (ФОТО)

пред 2 години