Ознака: Гордана Димитриевска-Кочоска
Економија

Димитриеска Кочоска: Штотуку основани фирми во Југоисточниот регион веднаш почнале со пријава на огромни суми за повраток на ДДВ, УЈП требало навремено да реагира

пред 5 мес.
Економија

Димитриеска Кочоска: Владата проектираше буџет за 2024 година само за до шести месец или до избори, а потоа кој ќе дојде нека му ја мисли

пред 7 мес.
Економија

Димитриеска – Кочоска: Најголемата криза во Македонија е што СДСМ е на власт

пред 8 мес.
Пресинг

Димитриеска-Кочоска: Во буџетот ќе фалат 200 милиони евра поради намалена наплата на ДДВ

пред 12 мес.
Економија

Димитриеска Кочоска: Повеќе од 70% од граѓаните примаат плата под просечната

пред 1 година
Економија

Димитриеска Кочоска: Откажувањето на еврообврзницата го сруши угледот на земјата, се испраќа сигнал дека државата е нестабилна

пред 1 година
Економија

Димитриеска Кочоска: СДСМ вриштеа дека администрацијата ни е превработена, а сега вработува повеќе

пред 4 години