Ознака: Гордан Калајџиев
Македонија

Немаме капацитет за правна држава и независно судство – разочаран сум поради изневерените очекувања, вели Калајџиев

пред 3 години
Македонија

Калајџиев предупреди дека предметите на  СЈО ќе паднат пред Европскиот суд за човекови права

пред 3 години
Македонија

Калајџиев до Јовески: До кога ќе го криете писмото од Јанева?

пред 4 години
Македонија

Калајџиев: Доверливоста на обвинителите спаѓа во нормалните одговорности

пред 4 години
Македонија

Калајџиев: Расчистувањето на случајот „Рекет“ ќе ја собори Владата

пред 4 години
Македонија

Kaлајџиев за „Рекет“: Власта покажа дека не е подготвена да се соочи со големи афери

пред 4 години
Македонија

Калајџиев: Некој треба да испита како Јанева го пратила писмото пишувано на компјутер

пред 4 години
ПРОФЕСОРОТ ПО ПРАВО НЕ СЕ СОГЛАСУВА СО СТРАТЕГИЈАТА

Калајџиев: Концептот е комплетно да се растури СЈО, зад тоа стојат и САД и ЕУ

пред 4 години
средба во министерството за правда

Калајџиев: Јанева нема овластување да делегира предмети на друго обвинителство

пред 4 години
иднината на сјо

Калајџиев за планот на Б на Дескоска – не ни треба циркус

пред 5 години
По изјавите дека нема да биде екстрадиран

Калајџиев за случајот „Морина“: Османи се меша во правосудството, треба да си поднесе оставка

пред 5 години
ЕКСПЕРТИ ЗА ЗАКОНОТ ЗА АМНЕСТИЈА

Проф. Калајџиев: Политиката и натаму се меша во правосудството

пред 5 години