Ознака: функционери
Македонија

Митева: Дали СДСМ од носителите на јавни функции создава млади политичари со големи сметки?

пред 3 години
заради кампањата за изборите која е во тек

Приштина забрани влез на српски функционери да доаѓаат на Косово

пред 5 години
Премиерот објави кои функционери се опфатени со “метлата“

Директорите на МЕПСО, ЕСМ, Македонија пат ќе бидат разрешени (ВИДЕО)

пред 5 години
Секое слободно време го користам за да разговарам со тие луѓе, вели Заев

Нови министри и други функционери до средината на јуни

пред 5 години
ВАШ СТАВ

Анкета: Граѓаните бараат метлата да смете во сите институции, не само да замете

пред 5 години
Македонија

Заев тврди дека дел од блиските на функционерите ќе се откажат од вработувањето во државните фирми

пред 5 години
Регион

Апостолова: Косовските институции да расчистат со функционерите обвинети за корупција

пред 6 години