Ознака: фингерпринт
Македонија

311 приговори за повреда на избирачкото право досега

пред 2 години
Македонија

Дознајте како ќе се гласа со „фингерпринт“

пред 2 години
Македонија

Ќе се гласа со отпечаток на прст: Нема веќе светски рекорди во гласање за десет секунди

пред 3 години
Македонија

ДИК ќе распише нов тендер за фингерпринтови, првиот е поништен поради грешно зборче

пред 3 години
Македонија

Јанушев: Инсистираме на фингерпринт само за да се спречат злоупотребите и криминалот на кои бевме сведоци на минатогодишните избори

пред 3 години
Македонија

На локални избори ќе се гласа со отпечаток од прст

пред 3 години
Македонија

Јанушев: Се надевам дека набрзо ќе се смени изборниот законик и ДИК ќе започне постапка за набавување на уреди за отисоци

пред 3 години
Македонија

Мисајловски: Доколку не се набават фингерпринт апарати, тоа е знак дека власта сака да ги намести изборите

пред 3 години
Македонија

Курир: Власта нема одобрено пари за „фингерпринт“ за локалните избори

пред 3 години