Ознака: еурокомпозит
Револт на работниците во „Еурокомпозит“

Ова веќе е неиздржливо и постојано сме без пари

пред 5 години
Работниците од Еурокомпозит на протест

Се чувствуваме измамени, понижени и онеправдани од раководството на „Еурокомпозит“

пред 5 години
Мицкоски на Фејсбук

Фабриката Еурокомпозит е уште една измама и упропастена надеж

пред 5 години
Синдикат на компанијата обвинува

Ситуацијата во Еурокомпозит е крајно неизвесна

пред 5 години
Имало заинтересиран инвеститор, но не се открива за кого станува збор

130 вработени од Еурокомпозит стануваат технолошки вишок

пред 5 години
Економија

Избегнат инцидент – протест на вработените во Еурокомпозит пред Владата

пред 5 години
Пари за отпремнини нема, велат од Синдикатот

Во „Еурокомпозит“ стигна списокот за технолошки вишок

пред 5 години
Се одложи најавениот протест за денеска

Вработените во „Еурокомпозит“ до утре ќе ги чекаат парите

пред 5 години
Вработените бараат гаранција за исплата на отпремнините, пари за плата и работа

Вработените во „Еурокомпозит“ за утре најавуваат протест пред Влада

пред 5 години
Економија

Синдикат на „Еурокомпозит: Од вторник протест пред Владата

пред 5 години