Ознака: цени
Економија

Бензините и дизелот поскапи за еден денар

пред 2 недели
Економија

Бензините и дизелот поскапи од половина до денар ипол

пред 3 недели
Економија

Бензините поевтини од половина до 1,5 денари

пред 1 месец
Економија

Бензините и дизелот поевтини за половина денар

пред 1 месец
Економија

Бензините поскапи за половина, а дизелот поевтин за два денари

пред 2 мес.
Економија

Статистиката против политиката-Трошоците на живот зголемени за 2,7, а цените на мало за 4 отсто

пред 3 мес.
Економија

Бензините поскапи за половина денар, дизелот останува со иста цена

пред 3 мес.
Економија

Дизелот поскап за денар, а бензините за денар ипол

пред 3 мес.
Економија

Бензините поевтини за еден, а дизелот за половина денар

пред 4 мес.
Економија

„Факти“: Државата се офајди од бензините и дизелот и покрај рекордно ниските цени

пред 4 мес.
Економија

Суперот 95 поевтин за половина денар, дизелот со иста цена

пред 4 мес.
Економија

Бензините и дизелот поскапуваат

пред 5 мес.
Економија

Еуросупер-95 поевтин за половина денар, другите цени остануваат

пред 5 мес.
Економија

Цените на пазарите сѐ повисоки

пред 5 мес.
Економија

Нови цени на горивата од полноќ

пред 5 мес.
Економија

БС-95 и дизелот поскапи за половина денар

пред 5 мес.
Економија

Бензините поевтини за половина денар, дизелот со иста цена

пред 5 мес.
Македонија

По цела година од почетокот на пандемијата-Ќе се ограничат цените за лекување од Ковид-19 во приватните болници

пред 5 мес.
Економија

Бензините поскапи за денар, дизелот останува со иста цена

пред 6 мес.
Економија

Бензините поевтинуваат за половина денар

пред 6 мес.