Ознака: цени
Економија

РКЕ: Цените на бензините и на дизелот остануваат исти

пред 2 години
став на вмро-дпмне

Цените на горивата за една година пораснале за 70%, платите не пораснаа воопшто

пред 2 години
Економија

Од 1 март се одмрзнуваат цените, се замрзнуваат маржите на 5%

пред 2 години
Економија

ДЗС: За една година цените на мало зголемени за 7,3 проценти

пред 2 години
Економија

Бензините поскапи за денар, а дизелот за денар ипол

пред 2 години
Економија

Од вечерва на полноќ бензините и дизелот поскапи за 1,5 денари

пред 2 години
Економија

Дизелот поевтин, а бензините поскапи за половина денар

пред 2 години
Економија

Бензините поскапи за два, а дизелот за денар ипол

пред 2 години
Економија

Бензините поевтинуваат за половина денар, дизелот останува со иста цена

пред 2 години
Македонија

Дали канистрите со нафта возачот ги носел по налог на „Беса турс“ или за лична добивка?

пред 2 години
Економија

Бензините и дизелот од полноќ поевтини за половина денар

пред 2 години
Економија

Цените на бензините и на дизелот остануваат исти

пред 2 години
Економија

Од вечерва на полноќ: Бензините поскапи за два, а дизелот на два ипол денари

пред 3 години
Свет

Цената на гасот урива рекорди: Ново поскапување за 20% од минатата недела, цената стигна до 1.200 долари за 1.000 кубни метри

пред 3 години
Економија

Бензините поскапи за денар ипол, а дизелот за два денари

пред 3 години
Економија

Бензините поевтини, а дизелот поскап за еден денар

пред 3 години
Економија

Бензините и дизелот поскапи за еден денар

пред 3 години
Економија

Бензините и дизелот поскапи од половина до денар ипол

пред 3 години
Економија

Бензините поевтини од половина до 1,5 денари

пред 3 години
Економија

Бензините и дизелот поевтини за половина денар

пред 3 години