На некои родители навистина треба да им се одземе родителското право.Таков пример ни доаѓа од Русија каде мајка смислила начин како да не излезе од домот а при тоа да си „игра“ со своето дете.

Таа од прозорецот на зградата во која живеат спуштила јаже со кое ја ниша ќерката на лулашката. Ова е за секоја осуда зарем не?