Германската полиција соопшти дека ја истражува смртта на три лица, кои се пронајдени убиени со самострел во една хотелска соба.

Полицијата ги пронашла мртви еден маж на 53 години и две жени на возраст од 33 и од 30 години во хотелска соба.

Се уште не е познато во каков однос биле жртвите и што точно се случило во хотелската соба.