Некогашниот британски премиер Тони Блер навистина го стигнале годините. Тој се појави во една телевизиска емисија со нов имиџ, пуштена коса со „џигерици“ кои беа во мода во деведесеттите години.

Блер е пезниознер и веќе активно не се занимава со политика.Тој гостува по емисиии и држи говори за кои зема по стотици илјади долари.