Претседателот на Русија, Владимир Путин слета во градот Ахтубинск каде се одржува состанок на воениот врв за воената подготвеност на земјата.

 

Доаѓањето на Путин беше проследено со невидени мерки на безбедност. Со наближувањето во реонот авионот на претседателот го пресретнаа шест ловци Сухој кои го следеа до слетувањето н аеродромот.

Погледнете како тоа изгледаше.