Не се знае многу за  семејство Пригожин и дали шефот на Вагнер има наследници.

Тој е  оженет со три деца. Сопругата на Пригожин е Валентиновна Пригожина, која исто така е богата.

Љубова е фармацевт кој поседува бутици познати како „Музеј на чоколади“ во Санкт Петербург, пишува порталот Thedistin.com. Таа во 2012 година го отвори спа центарот „Кристал“ во Санкт Петербург, кој следната година ја доби наградата „Перфект спа проект“. Таа е сопственик на компаниите „Њу Технолоџис СПА ДООЕЛ“ и „Агат“, дел од групацијата „Конкорд“.

„Фајненшл тајмс“ пишува дека Љубов играла „разни улоги“ во деловната империја на нејзиниот сопруг, заедно со другите членови на семејството. Според весникот, децата на Пригожин сите имале акции во компаниите на нивниот татко и тие често биле разменети меѓу нив.

Децата на Пригожин

Во 2019 година, постарата ќерка Полина беше акционер во руската компанија „Лахта Плаза“, која во март 2022 година беше под санкции на САД. Сега е под контрола на синот на Пригожин, Павел.

Лахта Плаза, според корпоративните документи, споделила ревизор и телефонски број со руски компании кои снабдувале тешка индустриска опрема за рударски и шумарски компании во Африка, кои подоцна беа санкционирани од САД и ЕУ како фронт за Вагнер.