Ана Волш беше убиена на 1 јануари по новогодишната ноќ, нејзиното тело беше распарчено следниот ден, а посмртните останки во вреќи беа расфрлани во депониите на 3 јануари.

Трагичната драма во домот на Ана Волш (39) и нејзиниот сопруг Брајан (47) во американскиот Кохасет траела цели 10 дена.

Врз основа на информациите од обвинението „Српски Телеграф“ направи реконструкција на оваа трагедија и убиството кое ги потресе Америка и Србија.

Еве низ фотографии како Брајан ја убил Ана.