Руските пранкери најдоа нова жртва во името на активистката Грета Тумберг. Овој пат тие од нејзино име и се јавија и на подзаборавената Моника Левински, поранешната љубовница на поранешниот претседател на САД, Бил Клинтон.

„Грета“ ја праша Левински што мисли за аферата со Клинтон , но и за бомбардирњеето на Југолавија а во разговорот исто со Заев се уклучи и таткото на Грета.

Слушнете